Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مختصات دولت جوان حزب‌الهی را دست بگیریم و تمام مراحل آنرا پیش ببریم گفت: برای این مقصود ما چهار محور تحولی را در نظر داریم که محور اول به فاصله فوریت‌ها در میان مدت و کوتاه مدت باید با همه وجود آن پرداخته شود که این محور اقتصاد و مدیریت است. خبرگزاری میزان - «علیرضا زاکانی» صبح امروز شنبه ۸ خرداد، در اولین نشست خبری خود به تشریح برنامه‌های خود پرداخت و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: لوکوموتیو تغییر دولت‌ها هستند و ۸۵ درصد تغییرات در دست دولت‌هاست.

وی گفت: مردم همه جا باید محور مشارکت و اساس باشند و نخبگان و اندیشمندان ستون فقرات آنرا در دست بگیرند و جوانان بتوانند پیشرفت آن را در دست بگیرند.

زاکانی با بیان اینکه مختصات دولت جوان حزب‌الهی را دست بگیریم و تمام مراحل آنرا پیش ببریم ادامه داد: برای این مقصود ما چهار محور تحولی را در نظر داریم که محور اول به فاصله فوریت‌ها در میان مدت و کوتاه مدت باید با همه وجود آن پرداخته شود که این محور اقتصاد و مدیریت است.

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: توجه به تولید محور تحول اقتصادی است با هرآنچه که از بین برنده آن است مبارزه می‌کنیم و هر آنچه که به آن کمک کند، از آن استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: محور دوم ما به عنوان یک اولویت، توجه به فرهنگ و اجتماع است. در اینجا به دنبال تعلیم و تربیت، منزلت و رفاه اجتماعی هستیم.

زاکانی بیان داشت: برنامه اقتصادی باید رشد اقتصادی پایدار و اشتغالزا را به همراه داشته باشد و قدرت ملی و ثروت برای ما خلق کند.

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در بخش فرهنگ و اجتماع باید رشد معرفت و رشد کرامت را برای ما به دنبال داشته باشد اینجا علاوه بر اینکه ما برای همه‌ی محور‌های تعلیم و تربیتی و محور‌هایی که ناظر به حوزه رفاه اجتماعی هستند با همه وجود فقر و تبعیض خواهیم رفت.

وی ادامه داد: رویکرد سوم به عنوان یک ضرورت، با توجه به سیاست‌ها و امنیت است؛ آنچه که امروز به جنگ آن آمده است.

زاکانی با بیان اینکه مسئولان نباید از بالا به مردم نگاه کنند ادامه داد: رویکرد تحولی آخر به عنوان یک فرصت رویکرد سیاست خارجی است.

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: دولت من دولت ژنرال‌های خسته یا غلامان حلقه به گوش نیست؛ دولت بنده دولت جوانان حزب‌اللهی و دولت کارشناسان خواهد بود که در این دولت همه مواجهه آن با رانت خواران است. پس دولت کارشناسان و جوانان در مقابل دولت رانت‌خواران.

وی گفت: ستاد خود را از جوانان و فرهیختگان دهه شصت انتخاب کردم و موضوع آن این است که به مدیریت ناکارآمد امروز پیام بدهم و برای آن لحظه شماری می‌کنم.

زاکانی تاکید کرد: در انتخابات ثابت می‌کنیم که همانطور که دوره بزن دررو برای صهیونیست‌ها تمام شده دوره بخور دررو مفسدین هم سوت پایان کشیده شده و بنده به جای معرفی کابینه خودم ده‌ها جوان فرهیخته را عنوان گروه کارشناسان صاحب‌نظر معرفی خواهم کرد.   این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه من هم وعده‌هایی برای اقتصاد دارم، اما بعد از بررسی‌های تخصصی آن‌ها را ارائه خواهم کرد ادامه داد: وضعیت اقتصادی امروز مانند یک بیمار تصادفی اورژانسی است و نیاز به یک اقدامات فوریتی داریم؛ و باید شکستگی‌های آن پیدا شود.

وی گفت: در یک نشست باید با خبرنگاران اقتصادی به بررسی مسائل اقتصادی کارشناسی شده بپردازیم. وعده دادن درباره حل مشکلات اقتصادی، نادرست است.

زاکانی ضمن تاکید بر پیگیری وعده‌های داده شده اظهار داشت: یکی از مشکلات ما در حوزه کسب و کار، بی‌ثباتی اقتصاد است. اولویت اول در اقتصاد، توجه به تولید است؛ اولین نکته برای تولید این است که دولت رقیب ملت است.

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: ما به دنبال نقد کردن برجام هستیم، اما برجام معامله ناقص و معیوبی است. هرکدام از طرف‌ها باید در برجام به وظایف خود عمل کنند. برجام باید نقد شود و ما می‌توانیم به لطف الهی این کار را انجام دهیم.

وی ادامه داد: محور مقاومت و همسایگان در سیاست خارجی برای ما اولویت است. کشور‌هایی که قائل به همکاری مشترک با ما هستند، برای ما اولویت هستند.

زاکانی با اشاره به اینکه قرارداد با چین یک فرصت تاریخی برای هر دو کشور است تصریح کرد: حتما آن را قدر می‌نهیم و ناظر به این قرارداد که ابعاد مختلف دارد و باید از بانیان آن، که در بالای آن مقام معظم رهبری قرار دارند، تشکر میکنیم. باید جزئیات آن در مجلس بررسی شود.

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مجلس را در رأس امور است نه اینکه مجلس تخریب شود.

  بیشتر بخوانید: انتخابات ۱۴۰۰ از نمای نزدیک/ آمار‌هایی که حرف می‌زنند

 

تکمیل می‌شود

برچسب ها: علیرضا زاکانی اخبار انتخابات انتخابات 1400

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علیرضا زاکانی اخبار انتخابات انتخابات 1400 دولت جوان برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل

مجارستان در حالی در نیمه دوم سال جاری میلادی ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا را بر عهده می‌گیرد که روابط آن با بروکسل به شدت به تیرگی گراییده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "اشتوتگارتر ناخریشتن" آلمان در مطلبی نوشت: مجارستان به عنوان منتقد سرسخت اتحادیه اروپا با حکومت به زعم بروکسل دیکتاتوری به زودی ریاست دوره ای اتحادیه اروپا در نیمه دوم سال جاری میلادی را بر عهده خواهد گرفت.

بر اساس قواعد این اتحادیه در ماه جولای، مجارستان ریاست دوره ای شورای اتحادیه اروپا را بر عهده می گیرد. این بدان معناست که برای اولین بار یک دولت مستبد در رأس یک نهاد مهم اتحادیه اروپا قرار می گیرد . البته پارلمان اتحادیه اروپا در سال 2023 به قطعنامه‌ای رأی مثبت داد که توانایی مجارستان برای داشتن ریاست معتبر شورا را مورد تردید قرار داد.

نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح کرد که چه انتظاری از ریاست مجارستان در اتحادیه اروپا می رود؟

وزرای متخصص کشورهای عضو در شورای اتحادیه اروپا حضور دارند. این شورا مسئول قانون گذاری است. هر شش ماه یک کشور عضو این اتحادیه مسئولیت ریاست این شورا را برعهده می گیرد و جلساتی را ریاست و آماده می کند. سونیا پریبوس، که در دانشگاه اروپایی در فرانکفورت-اودر درباره نظام سیاسی مجارستان تحقیق می‌کند، می‌گوید: «این بدان معناست که ریاست این شورا نمی‌تواند درباره موضوعات تصمیم‌گیری کند، اما می‌تواند آنها را به تأخیر بیندازد یا اولویت‌بندی کند». در نهایت، هدف آن میانجیگری در مناقشات بین کشورهای عضو است. بنابراین ریاست شورا چیزی بیش از نمادگرایی است. در عین حال، قدرت آن محدود است: شورا نه می تواند قوانینی را پیشنهاد کند و نه اولویت های اتحادیه اروپا را تعیین کند. ریاست دوره ای مجارستان در ماه ژوئیه پس از انتخابات اروپا آغاز می شود، زمانی که انتظار می رود پیشنهادهای قانونی کمی ارائه شود.

بهر حال در حال حاضر عصر یخبندان بین بروکسل و مجارستان وجود دارد. اتخاذ مواضع علیه اتحادیه اروپا بخشی از استراتژی سیاسی ویکتور اوربان، نخست وزیر این کشور است. به زعم بروکسل دولت او به طور سیستماتیک در حال از بین بردن دموکراسی در مجارستان است. کمیسیون اروپا میلیاردها بودجه را برای این کشور مسدود کرده و علیه این کشور به دلیل نقض ارزش‌های بنیادی اتحادیه اروپا اقدام کرده است. اوربان، که به روسیه نزدیک است، بارها پروژه های اتحادیه اروپا - به ویژه حمایت از اوکراین را مسدود کرده است.

به گفته سونیا پریبوس "با مجارستان، برای اولین بار، یک خودکامگی اتحادیه ای را رهبری می کند که خود را یک جامعه دموکراتیک می بیند. پریبوس می گوید: «این اعتبار اتحادیه اروپا را کاهش می دهد. مشخص نیست مجارستان چگونه می خواهد وظایف خود را انجام دهد: مجارستان به عنوان یک میانجی باید منافع خود را کنار بگذارد. اما این کشور خود را متخاصم نشان می‌دهد و تا حد زیادی در میان اعضای این اتحادیه منزوی شده است.

در اینجا این پرسش مطرح است که آیا ممکن است مجارستان از عهده داری ریاست دوره ای بر شورای اروپاییی منع شود؟

پریبوس گفت: شورای اروپا، یعنی سران دولت‌های عضو، می‌توانستند مداخله کنند و با اکثریت واجد شرایط، می‌توانستند دستور این ریاست را تغییر دهند. به گفته وی اما هیچ‌گاه بحثی رسمی از سوی شورا در این مورد صورت نگرفت.

در ادامه این مطلب آمده است: مجارستان تا کنون چهار موضوع را در اولویت این دوره ریاست قرار داده است: رقابت، چالش های جمعیتی ،گسترش اتحادیه اروپا در بالکان غربی و تامین امنیت مرزهای خارجی.

نمایندگان پارلمان اروپا سال گذشته در یک رای گیری به طرح تعلیق مجارستان برای ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا به بهانه منطبق نبودن ارزش‌های این کشور با ارزش‌های اروپایی رای مثبت دادند.

مجارستان از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است که بروکسل در مناسبات با آن چالش‌های زیادی دارد. این کشور معمولا به پیشبرد سیاست‌های مستقل در امور داخلی و بین المللی تاکید دارد و همچنین در موضع گیری در قبال جنگ اوکراین هم با اتحادیه اروپا هماهنگ نبوده و تلاش می‌کند سیاست‌های خود را پیش ببرد.

قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجرانتلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود